Om mig

MA - trapp red Jag är präst och psykoterapeut, författare och föreläsare. I snart fyrtio år har jag arbetat med samtalet och pedagogiken som instrument i terapier och själavård, rehabiliteringsgrupper och som psykosocial handledare och etisk rådgivare i olika beroendebehandlingar.

Jag har föreläst och utbildat i privat och offentlig regi över hela Sverige sedan början av nittiotalet.

Syftet med mina föreläsningar är att de skall ge mod och inspiration till förändring, växt och mognad. Jag försöker blanda humor och allvar, kunskap och vardagsliv, med mina och andras erfarenheter av livets vedermödor och glädjeämnen.

Föreläsningarnas längd
kan variera från någon timme till kurser och workshops som sträcker sig över en eller flera dagar. Jag utgår från ett grundkoncept och försöker sedan skräddarsy det jag säger utifrån förutsättningar och åhörare.


Jag samarbetar
ofta och gärna med Cecilia Kyllinge, sångerska och artist. Cecilia ger extra upplevelsemässigt djup åt föreläsningarna med vacker sång som anknyter till temat. Vill du veta mer om vem hon är och vad hon gör, gå till www.ceciliakyllinge.seSagt av andra:
Göran, ditt djup, din precision, stora insikt, trovärdighet, andlighet, integritet, autenticitet, uppriktighet och delning av allt det dyrbara du lärt dig, samt din klokskap och erfarenhet, har visat sig vara det mest signifikanta jag upplevt och inspirerar mig att omfamna livet med nytt hopp.

Millie

Komplimang jag är stolt över: Mycket människa – och lite varg…. Annars skulle jag kanske beskriva mig som: blyg, envis och kreativ. Hundälskare och skogs-tokig fjällvandrare. Hobbysnickare hemma på dalagården. Praktisk dag-drömmare. Intensiv och lat. Thrillerläsare med humor.

Snabbfakta:
– Teol.kand. Uppsala Universitet och prästvigd 1982
– S:t Lukas utbildad själavårdare 1990-93
– Grundutbildning psykoterapi med kroppsterapeutisk påbyggnad, Umeå Universitet 1997
– Psykoterapeutexamen, Stockholms Universitet 2012
– Psykoterapeut, utbildare och familjerådgivare vid Sankt Lukas Dalarna i Falun där jag arbetat sedan 2001
– Invald i Sveriges Författarförbund 2018
– Utbildad vid AEDP Institute, New York av Diana Fosha

Och så jobbade jag på Sjömanskyrka i Antwerpen och Rotterdam en gång i tiden också…