Rötter och Vingar

Rötter och Vingar Rötter och Vingar är mitt sätt att försöka beskriva hur vi funkar, när vi inte gör det och vad vi kan göra åt det. Den är en praktisk vardagspsykologi för vanligt folk – och skriven för alla dem som tror att själen och andligheten har en betydelse för hur vi tänker, känner och mår.

Vi människor behöver leva med både rötter och vingar för att kunna stå stadiga och starka, leva helt och fullt – och förverkliga våra vackraste drömmar. Följ med på en personlig resa mot att leva sannare, modigare och helare genom att beställa Rötter och Vingar här.

Läsarkommentarer, Rötter och vingar
“Det finns vissa böcker som är ett före och ett efter, din bok är en sådan för mig. Du har, i min mening, lyckats på ett briljant sätt kombinera vetenskap och lättförståelighet. Det är som att bli sedd och hörd. Vilken underbar bok!”

“Djup tacksamhet vill jag rikta till dig för boken Rötter och vingar!…den bästa bok jag läst… Boken känns som en pålitlig vän. Klok. Djup. Ömsint… Din bok kommer att följa med mig i livet.”

Recension i Tidningen Dagen: “Göran Larsson tar oss med på en viktig resa – inåt… [Boken är] något rejält att hålla i handen när man vill se över sitt liv. Jag hade mått bra av att läsa den för typ 50 år sedan…” Läs hela recensionen här

“Tack för boken rötter och vingar, det är sällan man träffar på böcker inom psykologins område där författaren genomlevt det de skriver om. Det märks i varje rad du skriver… Boken går rakt in i hjärtat… Tack än en gång för att du delade med dig av din livsvisdom…” AP

Vill du beställa, klicka här